Просто уявіть собі: соковитий мигдальний кето-бісквіт, вкритий кремом на основі вершкового сиру та прикрашений мигдалевими пластівцями. Ви запамʼятаєте цей смак назавжди! Виготовлено з використанням безлактозних вершків, масла та сиру.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Шоколадний крем із вершкового сиру на ніжній мигдальній основі — цей торт неодмінно оцінять справжні прихильники насиченого шоколадного смаку 😍 Виготовляється з використанням безлактозних вершків, масла та сиру.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Міні-версія кето-торту “Медовик” чудово підійде для невеличкого родинного свята або компанії. Нам вдалося відтворити автентичний смак цього торта без додавання меду, залишаючи його при цьому низьковуглеводним. Ніжні і м’які пісочні коржі, просочені сметанно-ванільним кремом, просто тануть у роті. Кето-медовик буде чудовим компаньйоном до філіжанки капучіно або ароматного трав’яного чаю.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Мокко — це торт в стилі кето, що зробить ваш день! Ароматний кавовий крем, найніжніші та найшоколадніші бісквіти, тонка нотка рому та довершені трюфелі — це все про нього. Його дійсно варто спробувати, бо це любов з першого погляду та з першого шматочку.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Найшоколаднiший шоколад, вкритий шоколадом - це справжнiсінький кето-торт Прага. Довершене поєднання нiжних мигдальних бiсквiтiв та шоколадно-вершкового крему набуває справжньої досконалостi завдяки кислувато-солодкому смаку абрикосового джему - незмiнного компоненту класичного празького торту. Пориньте у смак дитинства без жодних докорів сумління!
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Кокос-лайм тепер з малиною😍 Ніжний шифоновий бісквіт, просочений кокосово-лаймовим сиропом, виготовленим власноруч, доповнюється кремом на основі кокосових вершків та вершкового сиру. Цей дует чудово поєднується з прошарком малинового кулі, який додає неповторну кислинку та створює приємний контраст смаків 🤗 Шанувальникам класичного смаку пропонуємо насолодитися кето-тортом Кокос-лайм.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Міні-торт Мокко прикрасить собою як невеличке свято, так і звичайний ранок. Ароматний кавовий крем, найніжніші шоколадні бісквіти, просочення з ноткою рому та прикраса із трюфелів — це все про нього. Його дійсно варто спробувати, бо це любов з першого погляду та з першого шматочку.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Наш класичний кето-торт “Кокос-лайм” складається із соковитого кето-бісквіту, просоченого лаймовим сиропом, до якого ідеально пасує ніжний крем на основі кокосових вершків і вершкового сиру. Цей торт чудово підійде для святкування у великій компанії. А для ранкового чаювання стане в нагоді міні-версія торту “Кокос-лайм”.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Мигдальний кето-торт в шоколадній інтерпретації 😍
Крем із вершкового сиру на ніжній мигдальній основі неодмінно сподобається прихильникам насиченого шоколадного смаку.
Маємо в меню безлактозну версію шоколадно-мигдального торту
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Просто уявіть собі: соковитий мигдальний бісквіт, вкритий кремом на основі вершкового сиру та прикрашений мигдалевими пластівцями. Ви запам’ятаєте цей смак назавжди! Пропонуємо спробувати безлактозний мигдальний торт.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Класичний кето-торт Кокос-лайм має ідеально збалансований смак кокосу з легкою кислинкою лайма. До соковитого кето-бісквіту, просоченого лаймовим сиропом, ідеально пасує ніжний крем на основі кокосових вершків і вершкового сиру. А для поціновувачів яскравих смаків пропонуємо спробувати нову версію нашого кето-торту кокос-лайм з малиновим кулі.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Кето-чізкейк не містить цукру та глютену, що робить його чудовим вибором для тих, хто слідкує за своїм здоров’ям або дотримується певних дієт. Запашний мигдалевий крамбл створює ідеальну хрустку основу, яка додає текстури та глибину смаку. Серце нашого чізкейка – це кремова начинка з вершкового сиру. Вона має м’яку та бархатисту консистенцію, що робить кожен шматочек неймовірно ніжним. Кето-чізкейк не поступається смаком класичному десерту, але при цьому не шкодить вашому здоровʼю і фігурі.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Великий чізкейк стане у нагоді як до будь-якого свята, так і до ранкового чаювання. Його можна придбати цілим або окремими кусочками. Вершкова начинка чізкейку має ніжну оксамитову консистенцію, що чудово поєднується з хрусткою основою із мигдалевого крамблу. Як і всі наші десерти, він не містить цукру та глютену, Це робить його чудовим вибором для тих, хто слідкує за своїм здоров’ям або дотримується певних дієт.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.