Найкраще смакують теплими!
Тісто низьковуглеводних сінабонів — секрет нашої шеф-кондитера, проте розкриємо його немалу частину: це мигдальне борошно! Саме завдяки йому наша випічка містить так мало вуглеводів.
Сінабон — це завжди актуальна класика. Проте якщо вам раптом набридне класика — спробуйте наш екзотичний кето-десерт - ромову бабу з барбарисом.
При надсиланні НП зовнішній вигляд помадки на сінабонах з великою вірогідністю постраждає. Зважайте на це, якщо ви замовляєте на подарунок.
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-10 °C.
З неабиякою гордістю представляємо вам нашу кето-паску! Без цукру, борошна та глютену, а ще вона набагато смачніша, ніж знайома кожному традиційна пасхальна випічка. Солодка і соковита, з легким ванільним ароматом і ідеально вивіреною кислинкою екзотичних ягід барбарису, наша паска з легкістю відтворить атмосферу свята, що наближається.
Можна при діабеті.
Якщо наша кето-паска прийдеться вам до вподоби, то немає сумнівів, що вам сподобається і кето-десерт “Ромова баба з барбарисом”.
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Ароматний апельсин, пряна обліпиха, духмяна кориця та ніжний крем на основі вершкового сиру. Все це в поєднанні з соковитим кето-бісквітом являє собою низьковуглеводну версію традиційного англійського десерту. Варто скуштувати!
Хрусткий арахіс у солоній карамелі, вкритий шаром гіркуватого темного шоколаду, за смаком дійсно нагадує класичний “Снікерс”. Однак наша кето-версія найвідомішого у світі батончика виготовлена виключно із низьковуглеводних інгредієнтів, і звісно ж, не містить цукру. Батончик “Солона карамель з арахісом” є цілковито веганським. Насолодіться їм без жодних докорів сумління 😋
Термін зберігання: 3 місяці. Зберігати за температури 6-18 °C.
Кето-версія класичного батончика «Баунті» без цукру, цілком веганська кокосова «жирова бомба», вкрита ніжним хрустким темним шоколадом.
Виготовлена з найкорисніших низьковуглеводних інгредієнтів: кокосової олії, кокосової стружки, кокосових вершків. Вкрита глазур’ю на основі чорного шоколаду Millenium 99%.
Звісно все це — без цукру, а також цілковито веганське. Та рідкість, де цукерка і смачна, і низьковуглеводна, і з повністю рослинної сировини!
Термін зберігання: 14 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Це печиво закохає в себе з першого укусу! Легке, але поживне, з яскравим кокосовим смаком, ніжною ванільною ноткою та приємною крихкою текстурою, що тане у роті. А тонкий шар глазурі на основі чорного шоколаду Millenium 99% надає печиву дійсно вишуканий смак. Ідеальний вибір для тих, хто стежить за своїм здоров’ям, це печиво чудово доповнить ваш щоденний раціон — низьковуглеводне, поживне, без глютену, цукру, лактози і навіть горіхів 😋 Спробуйте також наше кокосове печиво без цукру і глютену.
Термін зберігання: 1 місяць. Зберігати за температури 8-12 °C.
Витончена шоколадна класика у кето-стилі.
В цій кето-цукерці кокосове молоко, кава, какао боби та нотки ароматного рому разом створюють неймовірний смак та приємну текстуру, які точно не залишать вас байдужими!
Одна така низьковуглеводна цукерка хоч і невелика, проте дуже поживна, а отже, разом із запашною кавою зможе дати вам заряд енергії для того, щоб почати день продуктивно.
Трюфель — повністю веган! До речі, вважаємо, що вас може зацікавити ще одна наша “енергетична бомбочка”, виготовлена виключно з рослинної сировини — кето-баунті.
Термін зберігання: 1 місяць. Зберігати за температури 4-10 °C.
Просто уявіть собі: соковитий мигдальний кето-бісквіт, вкритий кремом на основі вершкового сиру та прикрашений мигдалевими пластівцями. Ви запамʼятаєте цей смак назавжди! Виготовлено з використанням безлактозних вершків, масла та сиру.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Шоколадний крем із вершкового сиру на ніжній мигдальній основі — цей торт неодмінно оцінять справжні прихильники насиченого шоколадного смаку 😍 Виготовляється з використанням безлактозних вершків, масла та сиру.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Мокко — це торт в стилі кето, що зробить ваш день! Ароматний кавовий крем, найніжніші та найшоколадніші бісквіти, тонка нотка рому та довершені трюфелі — це все про нього. Його дійсно варто спробувати, бо це любов з першого погляду та з першого шматочку.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Міні-версія кето-торту “Медовик” чудово підійде для невеличкого родинного свята або компанії. Нам вдалося відтворити автентичний смак цього торта без додавання меду, залишаючи його при цьому низьковуглеводним. Ніжні і м’які пісочні коржі, просочені сметанно-ванільним кремом, просто тануть у роті. Кето-медовик буде чудовим компаньйоном до філіжанки капучіно або ароматного трав’яного чаю.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Найшоколаднiший шоколад, вкритий шоколадом - це справжнiсінький кето-торт Прага. Довершене поєднання нiжних мигдальних бiсквiтiв та шоколадно-вершкового крему набуває справжньої досконалостi завдяки кислувато-солодкому смаку абрикосового джему - незмiнного компоненту класичного празького торту. Пориньте у смак дитинства без жодних докорів сумління!
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Надзвичано ніжне, ароматне та соковите кокосове печиво немов тане у роті, даруючи солодку райську насолоду. Для тих, хто пильнує за здоров’ям, воно ідеально впишеться в щоденний раціон — низьковуглеводне, поживне, не містить глютену, цукру, лактози та навіть горіхів. За рахунок невеличкого розміру його дуже зручно давати дітям. Суцільні переваги, та ще й на смак 🔥
А для прихильників шоколаду пропонуємо спробувати кокосове кето-печиво в шоколадній глазурі.
Термін зберігання: 1 місяць. Зберігати за температури 8-12 °C.
Хрустке низьковуглеводне печиво на основі мигдального борошна та маку. За відгуками, його текстура нагадує щось середнє між гозинаками та класичним вівсяним печивом. Проте все це — без цукру та глютену. Насиченість смаку вас вразить!
Мак, якого так багато в цьому печиві, є джерелом кальцію та марганцю — потрібних організму мінералів, а в мигдальному борошні багато вітаміну E.
Ми зробили печиво великим, щоб його точно вистачило до великої чашки чаю! За рахунок низьковуглеводних складників, воно поживне, і після чаю з таким кето-печивом вас не турбуватиме голод дуже довго.
Термін зберігання: 1 місяць. Зберігати за температури 6-18 °C.
Кокос-лайм тепер з малиною😍 Ніжний шифоновий бісквіт, просочений кокосово-лаймовим сиропом, виготовленим власноруч, доповнюється кремом на основі кокосових вершків та вершкового сиру. Цей дует чудово поєднується з прошарком малинового кулі, який додає неповторну кислинку та створює приємний контраст смаків 🤗 Шанувальникам класичного смаку пропонуємо насолодитися кето-тортом Кокос-лайм.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Міні-торт Мокко прикрасить собою як невеличке свято, так і звичайний ранок. Ароматний кавовий крем, найніжніші шоколадні бісквіти, просочення з ноткою рому та прикраса із трюфелів — це все про нього. Його дійсно варто спробувати, бо це любов з першого погляду та з першого шматочку.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Ці маленькі смаколики дарують насолоду смаком, насичують та збагачують раціон таким необхідним протеїном. Вони чудово смакують і в якості десерта, і як поживний перекус.
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Соковита начинка з печериць у вершковому соусі на хрусткій мигдальній основі - це неймовірна смакота! У комбінації з вашим улюбленим гарячим бульйоном грибний кіш і наситить, і зігріє. Не містить глютену.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Наш класичний кето-торт “Кокос-лайм” складається із соковитого кето-бісквіту, просоченого лаймовим сиропом, до якого ідеально пасує ніжний крем на основі кокосових вершків і вершкового сиру. Цей торт чудово підійде для святкування у великій компанії. А для ранкового чаювання стане в нагоді міні-версія торту “Кокос-лайм”.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
За побажанням наших клієнтів теперь в меню безмолочна версія кето-панакоти. Ніжний десерт з кокосових вершків та ожиновий топінг, що надає довершеності.
І як завжди — без цукру та інших шкідливостей!
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Хрустка пісочна основа із соковитою сирно-шпинатною начинкою — ця кето-версія традиційного французького кіша неперевершено смакує у будь-який час. До сніданку або вечері як основна страва чи до обіду на доданок до супу або бульону — наш кіш і наситить, і зігріє. Не містить глютену.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Особливі кето-булочки з додаванням коріандру та чорного кмину калінджі. Ніжна текстура м’якуша та незабутній смак прянощів — секретний рецепт від нашого шефа!
Ці булочки будуть ідеальним кето-хлібом — основою для м’яких сирів, масла та сала.
Щоб зберегти низьковуглеводну пропорцію, кето-булочки виготовлені з мигдального борошна, що не містить глютену та на відміну від зернового борошна, містить багато вітамінів. Також містять псиліум, який на 85% є клітковиною в чистому вигляді.
Якщо ви цікавитесь опцією кето-хлібу для дітей, або просто бажаєте спробувати менш пряний варіант — вам сподобаються наші булочки без спецій.
Термін зберігання: 8 діб за температури 4-12 °C.
Ці в міру солодкі ванільні сушки, що виліплені з любов‘ю руками наших кондитерів, стануть чудовим компаньйоном вашого чаювання! Не містять цукру і глютену.
Термін зберігання: 3 місяці. Зберігати за температури 16-20 °C.
Ці низьковуглеводні булочки виготовлені з мигдального борошна, яке не містить глютену та, на відміну від зернового борошна, містить багато вітамінів. Також містять псилліум, який на 85% є клітковиною в чистому вигляді.
Кето-булочки без спецій — аналог наших мигдалевих кето-булочок з калінджі, проте з м’якішим смаком. Підходять діткам. Також підійдуть як кето-хліб для тих кулінарних експериментів, де пряність сендвічів хочеться регулювати самостійно.
Додайте начинку за смаком — сир, м’ясо, або ж відомий низьковуглеводний фрукт — авокадо, та смакуйте свій кето-сендвіч на сніданок чи вечерю!
Термін зберігання: 8 діб за температури 4-12 °C.
Хрусткі, поживні, ледь солонуваті сушки стануть чудовим доповненням до вашого чаювання! Смаколик дуже смачний і корисний, окрім того, не містить ані цукру, ані глютену 🌾
Термін зберігання: 3 місяці. Зберігати за температури 16-20 °C.
Мигдальний кето-торт в шоколадній інтерпретації 😍
Крем із вершкового сиру на ніжній мигдальній основі неодмінно сподобається прихильникам насиченого шоколадного смаку.
Маємо в меню безлактозну версію шоколадно-мигдального торту
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Просто уявіть собі: соковитий мигдальний бісквіт, вкритий кремом на основі вершкового сиру та прикрашений мигдалевими пластівцями. Ви запам’ятаєте цей смак назавжди! Пропонуємо спробувати безлактозний мигдальний торт.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Шедевр кето-випічки: ромова баба з шоколадною глазур‘ю. Без борошна та цукру, але в рази краще знайомих нам ще з дитинства аналогів.
Соковитий, солодкуватий низьковуглеводний бісквіт, підкреслений кислинкою екзотичної ягідки — барбариса. І звісно, аромат рому створить атмосферу свята навіть увечері буднього дня.
До речі, барбарис - не просто яскрава за смаком ягода, а ще й суперфуд — в ньому неймовірно багато вітаміну C, а також є корисні алкалоїди, залізо та цинк.
Якщо вам сподобалась наша екзотична ромова баба, то гарантуємо, що вам сподобається і класичний смак іншого нашого шедевру кето-випічки — кето-сіннабонів!
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Крем, у якому гармонійно поєднуються духмяна чорниця та солонуватий вершковий сир, ми перешарували ніжним шоколадно-чорничним кето-бісквітом. Десерт, вартий уваги справжніх гурманів!
Отже, солона карамель — це той смак, який ми бажали відтворити у кето-версії. І ось він, наш винахід — дивовижна насолода карамелі з ноткою солоності у кремі на основі з соковитого та ніжного ванільного капкейку.
Ванільні капкейки із кремом солона карамель не містять цукру і глютену.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Класичний кето-торт Кокос-лайм має ідеально збалансований смак кокосу з легкою кислинкою лайма. До соковитого кето-бісквіту, просоченого лаймовим сиропом, ідеально пасує ніжний крем на основі кокосових вершків і вершкового сиру. А для поціновувачів яскравих смаків пропонуємо спробувати нову версію нашого кето-торту кокос-лайм з малиновим кулі.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Цей м’який та духмяний сінабон, на відміну від нашого класичного, взагалі не містить горіхів у своєму складі. Він м’який навіть без розігрівання, а за консистенцією — точнісінько як “традиційний” цукровий. За рахунок льону, псиліуму та кокосового борошна дуже багатий на клітковину. Аромат кориці та смачнюща помадка на основі вершкового сиру додають сінабону довершеного смаку.
При надсиланні НП зовнішній вигляд помадки на сінабонах з великою вірогідністю постраждає. Зважайте на це, якщо ви замовляєте на подарунок.
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-10 °C.
Кето-чізкейк не містить цукру та глютену, що робить його чудовим вибором для тих, хто слідкує за своїм здоров’ям або дотримується певних дієт. Запашний мигдалевий крамбл створює ідеальну хрустку основу, яка додає текстури та глибину смаку. Серце нашого чізкейка – це кремова начинка з вершкового сиру. Вона має м’яку та бархатисту консистенцію, що робить кожен шматочек неймовірно ніжним. Кето-чізкейк не поступається смаком класичному десерту, але при цьому не шкодить вашому здоровʼю і фігурі.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Набір шоколадно-чорничних кето-капкейків із кремовими шапочками. Поєднання шоколадного бісквіту та чорниці створюють довершений на смак десерт.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Улюблені з дитинства макові рулетики, але без цукру, борошна та глютену!
Ідеальний баланс солодкої, цікавої за текстурою макової начинки і тіста з горіховими нотками. Наша лоукарб інтерпретація цієї традиційної випічки — це втілення нашої давньої мрії: дуже-дуже багато начинки!
Рулетики посідають ледь не перше місце серед нашої корисної випічки завдяки маку. Чи знали ви, що мак містить навіть більше, ніж мигдаль, — кальцію, заліза, фосфору, магнію, марганцю і цинку? За вмістом марганцю і кальцію, мак — однозначний суперфуд. І все це, звичайно, в корисному тісті з мигдального борошна з додаванням псиліума.
До речі, якщо хочете спробувати ще щось з маком, і якщо вам не вистачає різноманітності в кето раціоні, — у нас є ще кето-печиво з маком.
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 8-10 °C.
Великий чізкейк стане у нагоді як до будь-якого свята, так і до ранкового чаювання. Його можна придбати цілим або окремими кусочками. Вершкова начинка чізкейку має ніжну оксамитову консистенцію, що чудово поєднується з хрусткою основою із мигдалевого крамблу. Як і всі наші десерти, він не містить цукру та глютену, Це робить його чудовим вибором для тих, хто слідкує за своїм здоров’ям або дотримується певних дієт.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Доволі легкий, проте насичений смаком низьковуглеводний десерт для любителів усього шоколадного!
Ніжне шоколадно-вершкове суфле доповнене густою шоколадною помадкою для інтенсивності смаку. Пропорція еритритолу підібрана таким чином, що ви навіть не здогадаєтесь, що це десерт без цукру!
Це кето-суфле чудово смакуватиме з фільтр-кавою вранці, або зеленим чаєм на обідній перерві.
А якщо ви сумуєте за сезоном ягід, радимо інші легкі вершкові суфле: малинову та ожинову кето-панакоти!
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Десерт є легким, як для кето-десерту, має невисоку калорійність, тому підійде навіть тим, хто поки що не харчується за кето-принципами, а просто скорочує вуглеводи в своєму раціоні.
“Родич” нашої класичної малинової кето-панакоти — ще один ніжний та легкий вершковий десерт, але з соусом із ароматної ожини.
В міру солодке вершкове суфле відтінене кислинкою корисної низьковуглеводної ягідки ожини.
А якщо ви очікуєте, щоб низьковуглеводний десерт був у формі суфле, проте більш поживним та заряджав енергією — спробуйте нашу шоколадну кето-панакоту!
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Майже класична італійська панакота в кето-версії — це неймовірно ніжний вершковий десерт з нотками ванілі та соусом з ароматної малини. ЇЇ рецепт прийшов до нас з півночі Італії та залишився в наших серцях назавжди!
Цей десерт — один з наших “найлегших” десертів. Багатьох, хто лише приглядається до кето-дієти, на початку остерігається кількості жирів, які потрібно вживати, і калорійності порцій. Кето панакота зроблена такою, щоб задовільнити і прихильників кето, і тих, кого просто цікавлять десерти без всіляких шкідливостей: без цукру та глютену, звісно!
Найближчий “родич” нашої малинової кето-панакоти — ожинова кето-панакота. А любителям всього шоколадного радимо спробувати шоколадну кето-панакоту.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Кокосовий кето-мафін — це найніжніший соковитий бісквіт із дуже легкими ароматами кокоса та ванілі. І як завжди — нiякого цукру, глютену та навiть горiхiв у ньому немає. Особливо смачними компаньйонами до мафіна стануть будь-які чаї з кислинкою — журавлиновий, обліпиховий або каркаде.
Завдяки своїй м’якій та соковитої текстурі він повинен особливо сподобатися дітям! А мами тим часом будуть спокійні та впевнені, що дитина отримала солоденьке без зайвого навантаження цукром або глютеном.
А поціновувачам яскравих смаків пропонуємо спробувати наш кокосовий мафін з чорною смородиною
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Тісто на основі кокосового борошна — легке, пористе та неймовірно смачне, і як завжди — нiякого цукру, глютену, та навiть горiхiв в ньому немає. А ягідки чорної смородини доповнюють та підкреслюють смак бісквіта свіжою кислинкою і надають десерту літній фльор.
Смородиновий мафін має ніжну текстуру нашого класичного кокосового кето-мафіна.
Ідеально смакує з будь-яким гарячим напоєм — чи то ранкова кава, чи чайний “файв-о-клок”.
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Ці булочки, як і будь-які інші кето-френдлі хлібні вироби, є ідеальною основою для створення бутербродів та сендвичів - чи то з сирами, чи то з маслом або паштетом.
Для збереження низьковуглеводної пропорції їх виготовлено з кунжуту, кокосового борошна та псилліума, які є багатими на клітковину та мікроелементи.
Усі інгредієнти не містять глютену.
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-12 °C.
Ці булочки, як і будь-які інші кето-френдлі хлібні вироби, є ідеальною основою для створення бутербродів та сендвичів - чи то з сирами, чи то з маслом або паштетом.
Для збереження низьковуглеводної пропорції їх виготовлено з гарбузового насіння, кокосового борошна та псилліума, які є багатими на клітковину та мікроелементи.
Усі інгредієнти не містять глютену.
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-10 °C.